Разглеждате галерията на ФотоТрезор - банка за цифрова сток фотография. Показали сме съвсем малка част от колекцията ни, като мостра за качество. Пишете ни какво търсите и ще ви изпратим най-доброто, което имаме. Вижте информация за цени и поръчки.

Поръчкова фотография

Предлагаме широк спектър от фотографски услуги. Повече от 25 години създаваме визията в стотиците рекламни издания на АЯ Холдинг. В дългия списък от изпълнени задачи са снимките на заводи и предприятия, строителство и инфраструктура, курортни селища, хотели и атракциони, интериор и екстериор, предметна фотография, фотомонтажи, ретуш и корекция на снимки. Някои реализирани проекти може да видите в порфолиото ни.

Въздушна фотография

Разполагаме с хексакоптер (дрон със 6 перки) с прикачена 20 мегапикселова камера. Предлагаме въздушни снимки от 2006 година и имаме изпълнени десетки снимачни задания на терирорията на цялата страна и в чужбина. Ние сме единствените, които предлагат снимки от балон с хелий и екзотичната фотография с хвърчило. Повече за технологиите може да научите на нашия сайт. Част от фотографиите от птичи поглед може да видите в тази част от галерията.

Студийна фотография

Използваме подвижно фотографско студио със 7 тела и светлинна платка. Дългогодишен е опитът ни в продуктовата фотография, снимки на модели, фотографски сесии с деца, снимки на семейни тържества и изработването на фотоалбуми и фотоувеличения.

Панорамни снимки

Използваме панорамна глава Nodal Ninja 3 и специализиран софуер за получаване на 360-градусови панорами. Въздушната ни технология  позволява да създаваме такива панорами и от въздуха. Някои от панорамните ни реализации може да видите на страницата “Панорами”

HDR фотография и специализирани фотографски техники.