Разглеждате галерията на ФотоТрезор - банка за цифрова сток фотография. Показали сме съвсем малка част от колекцията ни, като мостра за качество. Пишете ни какво търсите и ще ви изпратим най-доброто, което имаме. Вижте информация за цени и поръчки.

Информация

ФотоТрезор е банка за цифрова фотография. Предлагаме професионални изображения на достъпни цени, без ограничения в употребата (royalty free).

Когато купите наша снимка, можете да я използвате по какъвто начин желаете, включително печатни материали, външна, онлайн, видео и ТВ реклама. Единственото, което лицензът не позволява, е директната препродажба – не можете да купите от нас кадър и да го продадете на ваш клиент.

Как да поръчам

  1. Пишете ни какво търсите на info@phototresor.com.
  2. В рамките на 24 часа, ще ви върнем селекция с най-добрите кадри, които имаме по темата.
  3. Направете вашият избор от селекцията и ни пишете.
  4. След като уредим плащането, ще ви пратим линк, от където да свалите файловете.

Цени

Предлагаме всички кадри в два варианта – пълен размер и малък размер. Пълният зависи от камерата, с която е направена снимката. Голяма част от тях са снимани с Canon 5D = 36 MB TIFF. Доста фотографии, особено панорамните, са получени чрез съединяване на няколко кадъра. При тях размерът варира от 60 до 150 MB TIFF.

Малкият размер е намален до 2000 px по дългата страна на кадъра. Това е около 8 MB TIFF при кадър с пропорции 3:2 или 4:3. Този размер е подходящ за уеб проекти и малки печатни материали. По ваше желание можем да направим отсечка от кадъра до този размер.

Крайни цени с включен ДДС:

  • Пълен размер: 60 лв
  • Малък размер: 12 лв
  • Въздушни снимки в пълен размер: 120 лв

За контакти

02 915 99 55
info@phototresor.com
София, ул. Троянски проход ср/у №14