Разглеждате галерията на ФотоТрезор - банка за цифрова сток фотография. Показали сме съвсем малка част от колекцията ни, като мостра за качество. Пишете ни какво търсите и ще ви изпратим най-доброто, което имаме. Вижте информация за цени и поръчки.

Информация

ФотоТрезор е банка за цифрова фотография. Предлагаме професионални изображения на достъпни цени, без ограничения в употребата (royalty free).

Когато купите наша снимка, можете да я използвате по какъвто начин желаете, включително печатни материали, външна, онлайн, видео и ТВ реклама. Единственото, което лицензът не позволява, е директната препродажба – не можете да купите от нас кадър и да го продадете на ваш клиент.

Как да поръчам

  1. Пишете ни какво търсите на info@phototresor.com.
  2. В рамките на 24 часа, ще ви върнем селекция с най-добрите кадри, които имаме по темата.
  3. Направете вашият избор от селекцията и ни пишете.
  4. След като уредим плащането, ще ви пратим линк, от където да свалите файловете.

Цени

Предлагаме всички кадри в два варианта – пълен размер и малък размер. Пълният зависи от камерата, с която е направена снимката. По-голямата част от предлаганите снимки са минимум 36 MB TIFF. Доста фотографии, особено панорамните, са получени чрез съединяване на няколко кадъра. При тях размерът варира от 60 до 150 MB TIFF.

Малкият размер е намален до 2000 px по дългата страна на кадъра. Това е около 8 MB TIFF при кадър с пропорции 3:2 или 4:3. Този размер е подходящ за уеб проекти и малки печатни материали. По ваше желание можем да направим отсечка от кадъра до този размер.

Цени без ДДС:

  • Пълен размер: 80 лв
  • Малък размер: 20 лв
  • Въздушни снимки в пълен размер: 160 лв

За контакти

02 915 99 55 • 0885 826 831
info@phototresor.com
София, ул. Троянски проход срещу №14